18. okt
SØLV: Kaja Bergersen og Anatoly Bogdanov fra KAK gjorde det godt i NM for ungdom og junior i Tønsberg. Kaja fikk med seg to og Anatoly en sølvmedalje hjem. (Foo: privat).
 
To KAK-brytere i NM
Kirkenes atletklubb (KAK) deltok i helgen med to utøvere i norgesmesterskapet for ungdom og junior i Trønsberg. Begge de talentfulle...

Publisert: 24.mar.2017 15:21
Oppdatert: 23.okt.2017 11:17

Kirkenes atletklubb (KAK) deltok i helgen med to utøvere i norgesmesterskapet for ungdom og junior i Trønsberg. Begge de talentfulle kirkenesbryterne kom hjem med hver sine sølvmedaljer. Kaja Bergersen deltok lørdag i 56 kilo ungdom og tok sølvet i konkurranse med sju andre deltakere. Anatoly Bogdanov deltok i klasse ungdom 85 kilo og tok sølvet i konkurranse med seks andre deltakere. Søndag deltok Bergersen i klasse junior 55 kilo og tok også her en sølvmedalje, i konkurranse med fire andre deltakere. Bogdanov deltok i klasse junior 84 kilo med tolv andre deltakere. Her ble han uplassert.

- Både Kaja og Anatoly gjorde det kjempegodt og vi kan si oss veldig fornøyd med at hun tar to sølvmedaljer- og Anatoly en av samme valør. På søndag møtte de to utøvere som er opp til tre år eldre, sier Bjørn Nilsen, som deltok i NM som dommer begge dager. Sergei Kozhukhov var med som trener.

tor@sva.no

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no