21. nov
BESØK: Karsten Huntzel og Andre Beyer fra Dresden i Tyskland ville se ishockey på verdens nordligste ishockeybane og likte det de så. Svenn-Yngvar Pedersen i Kirkenes Puckers tok i mot dem.
 
To klare tap for Kirkenes Puckers
Kirkenes Puckers gikk på to klare tap under helgens kamper i Barents Hockey League.

Publisert: 09.feb.2016 12:39
Oppdatert: 23.okt.2017 11:00

Iskrigere fra tre nasjoner møttes på Lillebanen lørdag. Tromsø, Nikel og Ivalo ble alle for sterke for Puckers-spillerne, med henholdsvis 0-5, 0-6 og 0-7. I de andre kampene slo Murmansk Nikel med 7-1.

Talent

Siden Olenigorsk sitt lag ikke møtte, så ble kampene deres mot Ivalo, Tromsø og Murmansk satt til 5-0.

– Dessverre hadde ikke vi kamp mot Olenigorsk denne helgen. Da hadde vi også fått poeng, sier William Sjølstrand i Puckers.

Seniorlaget fra Kirkenes hadde hentet opp ett av Puckers største talenter, junioren David Glowatzki, foran helgas kamper.
- Fjortenåringen gjorde sine saker svært bra tross tapene, sier Svenn-Yngvar Pedersen i Kirkenes Puckers.

Helgens kamper viser at Murmansk og Tromsø er i tett i årets BHL. Ivalo og Olenigorsk kjemper om siste sluttspillkamp, mens Nikel og Kirkenes utgjør den nedre delen av tabellen som vil få spille Play Off.

Men om ikke resultatene var så mye å glede seg over denne lørdagen, var det mere å sperre øynene opp for når det gjaldt publikum.

Tysk besøk

Karsten Huntzel og Andre Beyer fra Dresden i Tyskland, hadde tatt turen hele veien til det de mente er Europas nordligste hockeybane.

De ishockeyinteresserte karene hadde sett mye ishockey rundt om i verden, og i helga tok de turen til et sted de anså som svært eksotisk. Kun for denne turneringen.

Litt kalde var de nok i minus 18, men nivået på amatørhockeyen så langt nord var bra, mente de.

De kom lørdag via Tromsø, og Kirkenes Puckers sørget for å sende med de langveisfarende supporterskjerf - og lue som et minne fra Sør-Varanger, før de dro på søndag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no