13. okt
HOVEDTRENER: Espen Bruer er ny hovedtrener for Kirkenes IFs A-lag sesongen for 2014.
 
To trenere i KIF
Kirkenes IF har ansatt Espen Bruer og Anatolij Anisimenko som nye trenere kommende sesong.

Publisert: 01.des.2013 18:58
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Bruer har fått jobben som hovedtrener for KIFs A-lag etter Tor Martin Hegrenes, som gir seg etter en sesong. Dette er i tråd med det Sør-Varanger Avis meldte for en uke siden. Anatolij Anisimenko har fått rollen som spillende assistenttrener.
- Vi er svært fornøyd med at vi får en delt trenerløsning for Øst-Finnmarks beste fotballag kommende sesong. Vi er helt sikre på at dette er en god løsning for laget og at trenerteamet i lag vil løfte laget sportslig, noe som vil kreves i 3. divijon Troms og Finnmark kommedne sesong. Dette er regnet som en av de tøffeste tredjedivisjonsavdelingene i Norge sesongen 2014, sier sportslig leder for KIFs A-lag, Jan Tore Jørgensen, i en pressemelding.
Både Bruer og Anisimenko har lokal tilhørighet og har ifølge Jørgensen meget god fotballfaglig kunnskap, noe som vil gagne både spillere og klubb neste sesong.
Spillerne fikk beskjed om treneransettelsene på et møte søndag.
Laget starter oppkjøringen til neste sesong for fullt i januar med fem treningsøkter i uka. Laget skal allerede i midten av februar til Alta med A- og juniorlaget for å spille treningskamper.  A-laget skal møte Adecco-laget Alta IF lørdag 15. februar og dagen etter skal laget spille mot fjorårets andredivisjonslag Bossekop UL.
KIF planlegger å få til flere trenings kamper før sesongen sparkes i gang med kvalifisering til Norgesmesterskapet og det planlegges ytterligere en tur til Alta. I tillegg regner laget med å spille flere treningskamper i Barentshallen i løpet av vinteren.
Les mer om treneransettelsene i KIF i tirsdagens Sør-Varanger Avis.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no