19. okt
UNGGUTTENE: Sigurd Hoseth Schulz var en av ungguttene på BIL som stod for solid innsats både framover og bakover.
 
Tøff kamp, men ingen mål
Det ble målløst da BIL tok imot Skarp i Bjørneparken.

Publisert: 26.jun.2016 19:54
Oppdatert: 23.okt.2017 11:06

Gjestene startet aggressivt og angrepsvillig, og det så ut som det kunne bli en veldig mørk dag for hjemmelaget. Men Skarp var slett ikke så skarpe foran mål og forsvarsrekka til BIL gjorde en kjempejobb.

– Dermed klarte vi å komme inn i kampen og få begynt å spille vårt spill. Det var et veldig godt lag vi møtte, og jeg må berømme guttene for innsatsen selv om det ble målløst, sier trener Arnfinn Mentyjervi.

Han skryter spesielt av ungguttene Sindre Josefsen, Martin Mentyjervi og Sigurd Hoseth Schultz, som har fått mye spilletid på grunn av skader hos de flere av de faste og mer rutinerte spillerne.

– Sindre har scoret seks mål siden Kim Gøran Nilsen ble skadet. Ungguttene står virkelig fram, og vårsesongen har virkelig vært et eventyr, vi har ikke tapt en eneste kamp og nå tre uavgjorte. Vi skal være fornøyd med ett poeng i dag, og det skal spesielt forsvarsrekka vår ha ros for. De gjorde en kjempejobb, sier Mentyjervi.

Bjørnevatn rykket nå et hakk opp på tabellen, forbi Salangen, og ligger på tredjeplass med like mange poeng som KIF, men med litt dårligere målforskjell. KIF slo Tverrelvdalen 2-1 på lørdag, og dermed har begge lag 19 poeng.

KAMPFAKTA

Seriekamp fotball, 3. divisjon menn

Bjørnevatn - Skarp 0-0

Gult kort: Andreas Fiva (Skarp)

Dommer: Darko Vucenovic, Polarstjernen IL

Tilskuere: Ca 80

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no