19. okt
SKADET: Trener William Sjøstrand i Kirkenes Puckers sammen med keeper David Glowacki, som fikk en skade i første kamp. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Tøffe kamper for Puckers-juniorene
Juniorene i Kirkenes Puckers hadde denne helgen tatt den lange turen til Tuloma, der de spilte tre tøffe kamper. To seire og ett tap ble fasiten for turen.

Publisert: 01.mar.2017 09:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

To tap

Tuloma har vunnet alle sine kamper, bortsett fra én, der det ble tap mot Polarny. Denne gangen slo de Puckers 10-4 etter perioderesultatene 3-5, 1-1 og 0-4. Her fikk Puckers sin gode keeper, David Glowacki, skadet i sisteperioden.

- Tuloma har et veldig godt organisert lag, som har spilt sammen i sju år. Alle guttene på laget er 2002- og 2003-modeller, sier Puckers-trener William Sjøstrand.

I andre kamp lørdag ettermiddag møtte Puckers Polarny.

- Polarny er et hockeylag hvor guttene er veldig lik spillerne våre, alle er født i 2002 og det finnes ikke store stjerner på laget, men de har vunnet alle kampene sine, bortsett fra serievinner Toloma, sier Sjøstrand.

Polarny vant 4-2 til slutt, etter perioderesultatene 1-1, 1-1 og 2-0.

- Her viste våre gutter og jenter tenner, men vi blir veldig slitne de siste ti minuttene, sier Sjøstrand.

Seier og tredjeplass

Søndag formiddag avsluttet Puckers helgen i Tuloma med kamp mot Snezhnogorsk. Mot dette laget har Puckers vunnet på overtid. Og helgen avsluttet på beste måte for kirkeneslaget. Puckers vant med 7-5 etter perioderesultatene 1-2, 2-1, 2-2., Så ble det overtid i fem minutter fire mot fire. Når denne overtiden endte målløst, ble det straffeslag, der det ble 2-0 til Puckers og 7-5-seier.

- Situasjon i Barents Open er nå slik at Kirkenes Puckers sikrer seg tredjeplass for Play Off. Ingen lag kan gå forbi Puckers, som har en teoretisk mulighet til å komme på andreplass hvis vinner de siste kampene over de to best plasserte lagene. Faktisk uansett resultat i de to siste kampene spiller vi kvartfinale mot Snezhnogorsk. Det er en god sjanse til å gå til semifinale og videre til finale. Alle spillerne fortjener stor respekt fra oss trenere, sier Sjøstrand.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no