22. okt
SUVEREN: Mattis Labahå Johansen ble nordnorsk mester i motocross i helgen. Han har vært helt suveren i sin klasse, MX125, denne sesongen. (Alle foto: Evy Ann Hellistø).
 
Tok godt for seg av topplasseringer
Kirkenes motorklubb gjorde storeslem i årets nordnorske mesterskap i motocross.

Publisert: 10.sep.2014 10:13
Oppdatert: 23.okt.2017 10:42

I klassen MX125 ble Mattis Labahå Johansen (15) nordnorsk mester foran klubbkamerat Gøran Lissner Johnsen (15). Espen M. Johnsen (17) ble nummer fire. I tillegg vant Mathias Galaasen (16) klassene MX junior og er nordnorsk mester.

Fem løp

Det nordnorske mesterskapet har vært gjennomført med fem løp i Kirkenes, Vadsø, Lakselv, Nordreisa og ble i helgen avsluttet i Alta.

Labahå Johansen har vunnet alle sine heat gjennom hele mesterskapet og fikk maks-score og oppnådde 250 av 250 mulige poeng. Han har vært tett fulgt av Gøran og sammen har disser utøverne oppnådd nye banerekorder både i Kirkenes og Vadsø.

- MX155-klassen har holdt høyt tempo og konkurrentene har fulgt hverandre tett. Det at disse utøverne i flere løp har kunnet vise til rundetider som utkonkurrer kjørere i MX1-3, vitner om et svært høyt nivå i MX 125 klassen. Det har vært mange dueller som for mange publikummere har vært svært spennende å følge med på, sier en av dem, Bodil Labahå.

Kryr av talenter

Kirkenes Motorklubb er en liten klubb med fem til åtte aktive kjørere. Med to nordnorske mestere og med Jørgen Tharaldsen som vinner av Norgescupen i MX 125 er 2014 et historisk mx år for klubben.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no