18. okt
KNØTTER: Line Isabell Lyngvær deltok i knøtteturnering i forbindelse med NNM.
 
Tre medaljer i nordnorsken
Bryterne fra Kirkenes Atletklubb fikk med seg en gull, en sølv og en bronse fra NNM i Vardø i helga.

Publisert: 26.feb.2013 10:54
Oppdatert: 23.okt.2017 10:57

Det var god bryting å se fra de tre deltakerne fra Kirkenes Atletklubb som deltok på nordnorsk mesterskap i bryting i Vardø, i regi av AK-54, i helga.
– Vi er veldig fornøyd med tre medaljer på våre tre brytere, sier Bjørn Nilsen, trener og dommer fra Kirkenes, som var med til Vardø.
Marius Tjelde som kjempet i seniorklassen, tok til slutt en bronsemedalje etter veldig god bryting i en tøff klasse. Iris Ryeng vant begge sine kamper og tok førsteplassen og en gullmedalje. Kaja Bergersen er førsteårsbryter i klassen piker 15 år, og fikk det tøft, men tok likevel en sølvmedalje.
Bjørn Nilsen sier bryterne til KAK får det travelt framover med stevner på rekke og rad. Først er det senior-NM, der Marius Tjelde skal delta. Deretter er det NM for piker/gutter 15 og NM for ungdom og junior, der Iris Ryeng og Kaja Bergersen trolig blir å stille for KAK.
Nordnorsken i Vardø samlet brytere fra Bodø, Fauske, Narvik, Tromsø og alle klubbene i Finnmark unntatt Båtsfjord til bryting hele lørdag. Om kvelden var det i tillegg knøttestevne, og der deltok Line Isabell Lyngvær, Stina Marjavara Pettersen, Jonas Arvola og Mattias Kildemo fra KAK.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no