22. okt
Publikum kunne glede seg over seier i den utsatte kampen mellom Bjørnevatn og Selbak.
Foto: Vilde Øines Pedersen
 
Trygg seier for BIL i bunnoppgjøret
Bjørnevatn tok seieren på hjemmebane, men veien til fortsatt spill i 3. divisjon er fortsatt lang.

Publisert: 19.sep.2018 18:22
Oppdatert: 19.sep.2018 18:22

Etter en noenlunde begivenhetsløs første halvtime av første omgang satte Dan Michael Randa inn 1-0 etter et fint angrep. 

Rundt ti minutters tid ut i andre omgang var det Martin Mentyjærvis tur, og han økte til 2-0. Han spilte seg også til en strålende sjanse 

Dan Michael Randa økte til 3-0 rundt fem minutter før slutt. Minuttet etter reduserte Selbak på returen på et straffespark de fikk. Utover det var bortelaget aldri i nærheten av å true trepoengeren til BIL. Sluttresultatet ble 3-1.

Selbak står med kun ett poeng i årets 3. divisjon fotball avdeling 2, og har rykket ned forlengst.  Reduseringen deres betyr lite for Bjørnevatn i innspurten - da det høyst sannsynlig ikke blir målforskjell som avgjør om de klarer seg i 3. divisjon.

Hvis det skal skje, må de vinne to kamper til, samtidig som Skjetten ikke tar mer enn ett. Eller vinne tre, dersom Skjetten vinner noen av sine siste oppgjør.  Her kan de for øvrig kanskje håpe på at Selbak får seg sin første seiere for sesongen når de møter Skjetten om noen uker.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no