19. okt
HEDER: OLe M. Johansen ble hedret av laget Vennefotballen for sin mangeårige innsats for damefotballen i Sør-Varanger.
 
Tufte vant Oles cup
Det ble en jevn og spennende finale mellom Tufte og United i avis-cupen. Tufte vant på straffesparkkonkurranse.

Publisert: 28.des.2013 18:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Tradisjonen tro er det damene som har rangen i Barentshallen fjerde juledag, når Ole M. Johansen inviterer til Sør-Varanger Avis Cup. I år var ti lag påmeldt til en turnering der det ble vist mye bra fotball.
I semifinalene møttes Sandnes ILs Old Girls og United, en kamp der United vant med 4-0. I den andre semifinalen slo Tufte Hesseng IL 2 med 3-1.
Finalen ble god, jevn og spennende. Benedikte Dahl ga United ledelsen 1-0. Tufte slo raskt tilbake og kom til flere gode muligheter. Sofia Sørensen utliknet, før samme spiller ga Tufte-jentene ledelsen. Helt på slutten av ordinær tid utliknet Sør-Varangers beste jentespiller de siste årene, Kristine K. Hagen, da hun klinket til på volley nede i hjørnet. Dermed skulle det hele avgjøres på straffesparkkonkurranse. Amanda og Sofia Sørensen og Irene Sæther skåret på sine straffere, mens Hagen og Dahl skåret på sine. Dermed var det Tufte som kunne juble som vinnere av den prestisjetunge juleturneringen.
Bronsefinalen vant Hesseng ILs andrelag med 5-2 over Sandnes ILs Old Girls.
Vennefotballen gjorde heder, ære og stas på ildsjelen, treneren og mannen bak over 30 juleturneringer før det hele startet lørdag. En stor frukt- og sjokoladekurv ble gitt til Johansen.
Les mer om turneringen i avisa tirsdag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no