19. okt
GULLVINNERNE: Øverste rekke: Thomas Eide Balsvik, Sigve Pedersen, Viljar Hestenget Larsen, John Kristian Ingebrigtsen, Erik Chika Osakwe Bye, Magnus Bergeng. Nederst sitter Charlotte Galina Jensen.
 
Turngull i Alta
Det ene juniorlaget fra Kirkenes ble kretsmestere i KM i Alta.

Publisert: 11.feb.2014 15:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

Kirkenes Turnforenings junior-mixlag tok gull i trampett i Alta i helga. Sporten går ut på å gjøre triks fra den trampolineliknende trampetten. Der skal de 15-18 år gamle lagmedlemmene ha scoret høyt på høye og solide saltoer, ifølge foreningsleder Bente S. Andersen.

- De er et helt fantastisk lag. De har holdt på med turn lenge, er godt knyttet sammen, og er med på å løfte nivået i klubben, mener hun.

- De var der for å ha det gøy, og konkurrerte med skuldrene senket, fortsetter hun.

Kirkenes Turnforening hadde med seg to juniorlag og to rekruttlag, som deltok i grenene tumbling og trampett. Andersen er stolt av lagene, og er spesielt glad for at de fikk med seg rekruttlagene.

- Det er ordentlig inspirerende å være med på kretsmesterskap, mener hun.

Nå blir det trening frem til turnstevne i mai i Hammerfest. Da reiser klubben også med de som er for unge til å delta, for at de skal kunne være med på oppvisning.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no