18. okt
STIPEND: Vilde Espeseth er den tredje utøveren fra Sør-Varanger som får Ulvang-stipendet.
 
Ulvangstipendet til Vilde Espeseth
Får 50 000 kroner

Publisert: 17.feb.2015 11:17
Oppdatert: 23.okt.2017 10:47

- Vilde har hatt en flott utvikling og kan vise til meget gode resultater. Hun har virkelig gjort seg fortjent til dette stipendet. At det er mange gode søkere til Ulvangfondet gjør det utfordrende å plukke ut en. På en annen side er det jo veldig positivt at vi har så mange flinke idrettsutøvere fra Finnmark, sier nestleder Ole Dyrstad i Finnmark idrettskrets i en pressemelding.

Espeseth har nå havnet i godt selskap. Det er kun Rune Ulvang og Jon Kristian Dahl som har fått stipendet tidligere blant utøvere i Sør-Varanger.

- Nå ble jeg skikkelig glad, tusen takk! Pengene vil bli brukt slik at jeg kan utvikle meg videre som spiller. Jeg kan reise mer og få mulighet til å møte større utfordringer, sier den fornøyde vinneren.

Espeseth flyttet til Otta som 15-åring for å følge drømmen om å bli Norges beste badmintonspiller. Når hun er ferdig på skolen, venter en plass på landslaget.

- Vilde jobber seriøst og profesjonelt. Med den utviklingskurven hun har vist de siste årene, kommer hun til å bli en fantastisk badmintonspiller, sier sportssjef Johnny Askevig i Norges badmintonforbund.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no