6. des
TILBAKE: Kirkenes IF har et ungt og talentfullt mannskap og vil komme tilbake på vinnersporet, sier Eivind Braaten Blix.
 
Ungt og talentfullt mannskap
- Det vil svinge i prestasjonene. I år er det nok for tidlig, sier KIFs Eivind Braaten Blix.

Publisert: 02.jun.2017 12:12
Oppdatert: 23.okt.2017 11:20

Braaten Blix har i en årrekke vært sentral som spiller og trener i KIF. Denne sesongen har han valgt å trappe ned og spiller denne sesongen kun kamper for femtedivisjonslaget. Han tror KIF på sikt vil være med og kjempe for opprykk.

- Vi har svært mange gutte- og juniorspillere nå som er på vei opp og fram.

God stamme

Eivind er selv fra Bjørnevatn og følger godt med hva som skjer i BIL.

- Laget har en stamme i laget som består av rutinerte spillere i «voksen» alder som har spilt seniorfotball i mange år. Dette gir en større stabilitet. I tillegg har også Bjørnevatn noen spennende unggutter, sier han.

Braaten Blix håper at det unge KIF-laget får snudd den litt vonde trenden, vinner kamper og etterhvert være med og kjempe om en god plassering i 4. divisjon. Siste kamp mot SørøyGlimt forrige søndag var et stort skritt i riktig retning.

KIF-spillerne- og supporterne fikk se et hjemmelag som vant kampen fullt fortjent og fikk tre kjærkomne tre poeng. Dette lover godt for resten av sesongen.

Få utskiftinger

Jørgen Nilsen Jerijärvi er en av KIF-spillerne med mest rutine.

- Det er vel ingen enkle svar på hvorfor BIL har gjort det så bra i innledningen og vi allerede står med tre tap. BIL har ikke hatt så store utskiftinger i laget fra i fjor og har nok divisjonens beste keeper. Vi har hatt store utskiftinger i stallen fra i fjor og har hatt litt stang ut før kampen mot Sørøy/Glimt.

Han mener BIL har hatt en god evne til å avgjøre kampene til sin favør, mens hans eget lag har tapt kamper som har vippet og de har heller ikke hatt marginene på sin side.

- Vi klarte å gi tre poeng til Tverrelvdalen etter å ha ledet 2-0 og tape kampen på stadion mot BIL. Nå må vi bare fortsette å ha troen på det vi gjør i KIF så skal du se det her blir en spennende sesong. Det er nok ikke bare vi som kommer til å gå på noen smeller i løpet av sesongen.

KIFs angrepsspiller med tre mål i serien og tre i cupen så langt tror det blir en veldig spennende sesongavslutning i Bjørneparken.

- Da er det BIL mot KIF, men før vi kommer dit må vi snu trenden og vinne alle kampene som gjenstår. Jeg tror absolutt det skal være mulig å komme tilbake og hevde seg i toppen av fjerdedivisjon, sier Nilsen Jerijärvi.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no