6. des
PAINTBALLAG: Spillere fra Kirkenes paintballklubb og Alta Adventures foran paintballbanen i Sydvarangerparken. Nå er banen tatt ned. (Foto: Privat)
 
Vil trekke flere klubblag
Paintballklubben tror på både flere paintballspillere og flere klubber på arenaen neste år.

Publisert: 07.aug.2014 17:11
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Kirkenes paintballklubb var ikke vanskelig å få øye på i løpet av Kirkenesdagene. De hadde, som tidligere skrevet, tatt over Sydvarangerparken med en svær paintballbane der folk kunne kjøpe seg tilgang til en paintballrunde. De trakk masse folk - og også noen klubblag fra Alta.

- Fredag kom tre Alta-lag hit, forteller Bjørn Merkens, leder i Kirkenes paintballklubb. Klubben satte opp en turnering på kvelden kalt Brunostcupen, der flere lag var påmeldt, inkludert Sør-Varanger ambulanseteam, det lokale militæret, og ett lag fra arrangørklubben. Det ble Kirkenes paintballklubbs lag som vant turneringen.

- Vi fikk også inn noen treningskamper mot Alta-lagene, forteller Merkens.

Merkens er ikke i tvil om at klubben satser på å sette opp utendørs bane også til Kirkenesdagene neste år, om de får bruke parken.

- Vi håper vi får bruke den. Da blir det samme opplegg som i år, kanskje litt større. Dette var en førstegangsopplevelse for mange av oss, sier han.

Til neste år håper Merkens å trekke enda flere klubblag til arrangementet. Og også flere folk, igjennom mer annonsering i forkant. Merkens anslår at de solgte rundt 400 billetter under Kirkenesdagene, og vet det er rom for flere.

Klubbkampene på paintballbanen var opplading til en paintballturnering som finner sted i Alta 16. august. Der skal Kirkenes paintballklubb være med. De håper nemlig å være med på flere slike turneringer fremover.

Det ble ikke like mange treningskamper som klubbene hadde håpet, men ellers ser Bjørn Merkens på hele arrangementet som en suksess.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no